Aquest és el blog de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Felanitx, hi trobaràs el més destacat en l'àmbit jove tant del nostre municipi com d'arreu de l'illa. Benvingut!




dimecres, 30 de novembre del 2005

Afegit Menaix a Troi!

Després de veure les peticions que hi ha hagut per aquest grup l'hem afegit al llistat de votacions.
Moltes gràcies a tots aquells que ens donau la vostra opinió!!

dimarts, 29 de novembre del 2005

Graffitti

Com tots sabeu estam preparant el Casal de Joves, si algú de vosaltres sap fer grafittis xulos per posar a una paret del casal, enviau-mos un esborrany i el més xulo serà l'elegit per decorar-lo!!
Si voleu més informació enviau un mail a cijfelanitx@hotmail.com
Feis correr la veu!!

Oferta pública


L'Ajuntament de Calvià a publicat les bases del concurs - oposició per cubrir una plaça de Diplomat en Relacions Laborals i de Diplomat en Empresarials.
Tota la informació la teniu a la web:

http://www.calvia.com/cat/Pages/Areas/ayun/infor/concurscalv2.htm

Curs!!

A l´Institut de Ciències de l´Educació (ICE) ES FARÀ EL SEGÜENT CURS:
TRANSTORNS PRAGMÀTICS DE LA COMUNICACIÓ I DEL LLENGUATGE : AVALUACIÓ I INTERVENCIÓ
Els dies 16 i 17 de desembre de 2005; els divendres de les 16 a les 21 hores i els dissabtes de les 9 a les 14 hhores. La durada del curs és de 10 hores.

dimarts, 22 de novembre del 2005

Ajudes universitàries!!

Ajudes universitàries per desplaçament

Qui pot sol·licitar aquesta ajuda?

Estudiants de les illes Balears matriculats en universitats de l´Estat Espanyol, beneficiaris del programa d´acció de la Unió Europea Sòcrates (Erasmus)
Estudiants de les Illes Balears matriculats a la Universitat de les Illes Balears que realitzin períodes d´estudis en universitats dels Estats Units o Iberoaèrica.
La quantía màxima de la ajuda seran 600 euros.

Per més informació: Centre Universitari de Felanitx

dimarts, 15 de novembre del 2005

dilluns, 14 de novembre del 2005

Messenger del CIJ!!

Vols estar en línea amb el CIJ i consultar tots els teus dubtes, donar suggerències, i enterar-te de les novetats el primer de tots??? Agrega't al nostre messenger, ja hi ha més de 100 joves del nostre municipi que gaudeixen d'aquest servei, només has d'agregar la següent adreça; cijfelanitx@hotmail.com t'esperam!!

divendres, 11 de novembre del 2005

Propers cursos per a treballadors i aturats!!!

Per a l'any que ve l'Ajuntament té previst realitzar els següents cursos de formació, alguns d'ells per a persones en atur i d'altres per a treballadors ( pendent de confirmar ), així que si estau interessats en fer-los apuntau-vos ja!!
Els cursos són els següents;
Manipulador d'aliments, Atenció al públic, Escaparatisme, Gestió del petit comerç, Treballadora familiar, Monitor de temps lliure, Manteniment de piscina i Atenció i nutrició a l'infant.
Interessats posau-vos en contacte amb nosaltres al 971-584031 o pij@felanitx.org

dijous, 10 de novembre del 2005

Borsa de monitors de Temps Lliure

El CIJ obri una borsa de monitors de Temps Lliure de Felanitx per tal de realitzar tallers i activitats al Casal de Joves. Si ets monitor i t'interessa treballar un parell d'horetes a la setmana deixa'ns el teu curriculum! Es convoca una reunió al CIJ, per totes aquelles persones interessades el divendres 18 de novembre a les 17.30 hores. Vos hi esperam!!

dilluns, 7 de novembre del 2005

VOTA ELS CANTANTS DE LES VERBENES 2006

La Regidoria de Festes ens ha proporcionat un llistat de cantants que podrien venir a les verbenes de Sant Agustí 2006 per tal que vosaltres doneu la vostra opinió sobre els que vos agradaria que venguessin. Cada més posarem una categoria nova; cantants nacionals, rock català, etc... Només podeu votar una vegada per dia. Ahh i si teniu altres propostes deixau-les al llibre de visites o bé enviau un mail a pij@felanitx.org

divendres, 4 de novembre del 2005

Cursos de Monitors i Directors de Temps Lliure

Al CIJ ja tenim tota la oferta de cursos relacionats amb el món del temps lliure, a continuació trobareu les dates, si estau interessats posau-vos en contacte amb nosaltres;
CURSOS DE MONITORS:
* Curs Pont de la Constitució: Inici el 3 de desembre i final el 15 de gener. Periode intensiu del 3 al 8 de desembre. Preu: 275 euros ( Hi ha descomptes i el curs pot arribar a sortir per 150 euros ).
* Curs de monitor els dissabtes: Inici 14 de gener i final el 5 de març. Preu: 225 euros ( hi ha descomptes i et pot sortir per 100 euros )
* Curs intensiu de Pasqua: Inici el 4 de març de 2006 i final del 17 al 23 d'abril de 2006. 116 hores, periode intensiu durant les vacances escolars de Pasqua, dues sortides de cap de setmana i 4 sessions en dissabte. Preu: 245 euros.
* Curs intensiu de Pasqua: Del 18 al 23 d'abril intensiui final el 21 de maig. Preu 220 euros i amb els descomptes et pot sortir per 100 euros.
* Curs a Manacor: Es durà a terme durant els mesos de març i abril de 2006. 114 hores. Preu: 205 euros.
* Curs intensiu d'estiu: Inici el 8 de juliol i final el 6 d'agost. 116 hores, 3 sessions en dissabte, 2 sortides de cap de setmana i un periode intensiu d'una setmana. Preu: 320 euros.
CURSOS DE DIRECTORS:
* Intensiu de Pasqua: periode intensiu del 18 al 23 d'abril i final el 29 d'abril. Preu 350 euros i amb els descomptes et pot sortir per 175 euros.
* Intensiu de Pasqua: Inici el 4 de març i final el 13 de maig. Preu 275 euros.


dimecres, 2 de novembre del 2005

Dona't d'alta al servei de l'Infomòbil del CIJ Felanitx

L'Infomòbil consisteix en un servei totalment gratuït que ofereix el Centre d'Informació Jove de Felanitx. Consisteix en rebre missatges al teu mòbil quan hi hagi una notícia d'interés general.
Per donar-te d'alta basta que enviis un mail a cijfelanitx@hotmail.com amb el número de mòbil que desitges donar d'alta i el teu nom. D'aquesta manera t'enteraràs de les novetats més importants en informació i activitats. També pots agregar la nostra adreça al teu messenger i ens tendràs sempre en línea. Entera't Ja!!