Aquest és el blog de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Felanitx, hi trobaràs el més destacat en l'àmbit jove tant del nostre municipi com d'arreu de l'illa. Benvingut!




dilluns, 4 de juny del 2012

Exàmens d'acreditació de nivells d'idiomes

El Servei Lingüístic de la UIB us permet, mitjançant CERTIUNI (projecte promogut per la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles, CRUE), acreditar els vostres coneixements de llengües en el nou Marc europeu comú de referència (MECR).
Les proves es fan mitjançant el sistema BULATS, sistema en línia que permet avaluar el nivell de domini de les diverses habilitats comunicatives de les llengües següents:
  • Anglès (Universitat de Cambridge): comprensió auditiva i lectora, expressió oral, expressió escrita
  • Francès (Alliance Française): comprensió auditiva i lectora
  • Alemany (Goethe Institut): comprensió auditiva i lectora
En el cas de l’anglès, per poder obtenir la certificació d’un nivell concret i, en conseqüència, l’homologació corresponent, l’examinand haurà d’assolir aquest nivell en les quatre destreses (comprensió auditiva i lectora, expressió oral i expressió escrita), tal com estableix el MECR.
Per tant, en el cas dels alumnes de grau que facin servir aquesta prova per acreditar el nivell B2 d’anglès exigit per obtenir la titulació, caldrà que obtinguin aquest resultat en cada una de les àrees.
La primera convocatòria es durà a terme els dies 18, 19 i 20 de juny de 2012, de les 10 a les 14 hores, a l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos.
Els preus (IVA inclòs) són els següents:
  • Comprensió auditiva i lectora, expressió oral, expressió escrita (anglès): 102,66 euros
  • Comprensió auditiva i lectora (anglès, francès, alemany): 43,66 euros
  • Expressió oral (anglès): 55,46 euros
  • Expressió escrita (anglès): 55,46 euros
El proper dimecres, 6 de juny, a les 11 hores, a l’aula 1 de l’edifici Ramon Llull del campus universitari es durà a terme una sessió informativa.
En trobareu més informació i el procediment d’inscripció a: <http://slg.uib.cat/certiuni_crue>.