Aquest és el blog de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Felanitx, hi trobaràs el més destacat en l'àmbit jove tant del nostre municipi com d'arreu de l'illa. Benvingut!




dilluns, 28 de febrer del 2011

Enterro de la Sardina 2011


CONFRARIA DE PENITENTS DE LA SANTA SARDINA


Els regidors de la casa de la Confraria de Penitents de la Santa Sardina de la noble població de Felanitx ens trobem compungits de dolor davant la imminent mort de la nostra estimada sardina.
Han estat mesos de salut, alegria i bona companyia, però tot lo que puja ha de davallar... i tot lo que comença ha d’acabar!
Estem segurs de que aquesta esfereïdora notícia no vos deixarà indiferents. Convençuts de que la vostra endolada presència aportarà llàgrimes i lamentacions a voler, tenim el disgust de sol·licitar la vostra presència a la que serà, estem segurs, la vetlla més sonada de la contrada.
Per unir esforços i acompanyar la nostra estimada sardina en aquests darrers i durs moments animem els ciutadans de Felanitx a prendre part en aquesta vetllada el proper dimarts dia 8 de Març
Els actes en el seu honor tindran lloc de la següent manera: La disbauxa començarà a les 20’00h a la casa de la Sardina (C// Zavellà, nº 3), on serà vetllada fins les 20’30h, moment en què un grup de joves la traurà a espatlles i, després d’un breu recorregut, tindrà lloc la missa a l’aire lliure en el seu honor. Oficiarà la celebració el Reverendíssim Georgius X, fundator monasterii clausas “Assumptio Mariolus”. I, per celebrar l’anomenament de la sibil·la com a Patrimoni inmaterial de la humanitat per la UNESCO, podrem gaudir del cant del “Sibil·lí de Ca’n Tendre”.


Els seus desconhortats familiars: Marilén (germana) i Miquel Àngel Ariza (cosí de sa capital), així com la resta de creditors, asseguradors, extorsionadors i desheretats preguen per la vostra assistència a tots els actes preparats per tal de donar l’etern descans a la seva ànima.

Després de la celebració hi haurà un sopar de germanor on es podran torrar sardines fins que s’acabaran!


Es prega a tothom que assisteixi de rigorós dol.



Més informació al Casal de Joves de Felanitx, C// Zavellà, nº 3.
Tlf 971584031