Aquest és el blog de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Felanitx, hi trobaràs el més destacat en l'àmbit jove tant del nostre municipi com d'arreu de l'illa. Benvingut!




dimarts, 16 d’agost del 2011

X Gimcana Nocturna

Enguany és un any especial per a molts de nosaltres...

Ja fa 10 anys que des de la nostra àrea, conjuntament amb un bon grapat de joves del Municipi, quan arriba l'estiu ens rompem el capet per pensar proves divertides, originals i no massa complicades per muntar una de les activitats que ja formen part de les Festes de Sant Agustí de Felanitx: La Gimcana Nocturna!
Han passat més de dos dies des de que un nombre considerable de "carricoches" de 4 persones ompliren per unes hores els carrers de la vila. De llavors fins ara les ganes de continuar amb aquesta empresa, les ganes de bauxa, de passar-ho be, de riure i de fer riure i, en definitiva, de FER POBLE han continuat.

Per això volem convidar-vos a tots i a totes a aquesta edició tan especial de la Gimcana Nocturna! Ja sigui participant o com a espectadors! Perquè els organitzadors esteim de festa, però també els col·laboradors/ patrocinadors, els monitors i monitores i tots els participants que cada any (o de manera esporàdica) han format part de la història d'aquesta festa.

Per això vos esperam a tots els felanitxers i felanitxeres dia 21 a les 19h a la Plaça Pax per donar el Sús! de partida. Les proves estaran repartides per diferents indrets del Municipi, acostau-vos als organitzadors i vos donarem indicacions perquè trobeu les proves on es fa suar, riure, patir i en definitiva, disfrutar de la Gimcana als participants!! L'altre moment important serà a les 23h a les piscines municipals, acudiu a fer mamballetes a participants i organitzadors i a donar a aquesta vetllada un final com es mereix.


Au idò, bicicletes preparades i "Betadine" dins sa butxaca, això està apunt per començar!!